Silvester Stalone Motivator

Zgodba o uspehu Sylvestra Stallona je izjemna.

Ste vedeli, da je Sylvester Stallone uspel zaradi svoje neverjetne vztrajnosti?

Njegova vztrajnost vas bo navdihnila.

Sylvester Stallon se je rodil s paraliziranim spodnjim levim delom obraza, zaradi česar je težko govoril povsem lepo in razločno. A kljub temu si je želel postati igralec, čeprav vanj ni verjel nihče.

Vsi so ga prepričevali, da to ni mogoče; on pa se je preselil v New York in poskusil srečo. Zaradi drugačnosti res ni dobil nobenega dela. Stežka se je prebijal iz meseca v mesec, vendar ni obupal. Nekaj časa je bil celo brezdomec, ki je spal na avtobusni postaji; v trenutku, ko mu je bilo še posebej težko, je bil prisiljen za 25 evrov prodati svojega psa.

Toda, ko je nekega dne gledal boksarski dvoboj Muhammada Alija, je dobil idejo za film Rocky. Morda niti ne veste, da je scenarij spisal sam? Našel je producenta, ki je bil film pripravljen posneti; ni pa verjel, da je Stallone primeren za glavno vlogo. Zato ta njegove ponudbe ni sprejel; sprejel pa je drugo, čeprav je dobil veliko manj denarja.

Namesto 233 tisoč evrov je prejel 25 tisoč evrov, je pa lahko uresničil svoje sanje in postal Rocky. 11 tisoč evrov je takoj porabil, da je odkupil svojega psa, ki ga je mogoče videti tudi v filmu. Film, ki so ga posneli za manj kot milijon evrov pa je zaslužil 160 milijonov evrov in dobil oskarja za najboljši film. Stallone je od leta 1976 slaven.

Zgodba o Sylvester Stallonu je dokaz, da nikoli ne smete prenehati sanjati.

Deli članek s prijatelji, ki jim zgodba lahko pomaga pri »ovirah« v življenju.